Dagtrip door Delft en steun Support Casper

Etienne Geeregat
Normal 15ca1c98b51dedd3b56e3c4f237148d4fb91d3a7
Qr
van totaal € 250 (20%)

Dagvullend programma Delft voor maar € 75,- (waarvan €25,- wordt gedoneerd aan Support Casper).

 

Op woensdag ,vrijdag en zaterdag, 4 x per dag zal de afvaart zijn van een rondvaart met vele extra's in de prachtige stad Delft.

 

Dagprogramma:

Ontvangst: Hotel WestCord (afrit 9/Delft) een half uur voor de afvaart eerste om 11uur en ieder uur tot 14uur daar laten ze de auto en worden opgehaald door een Tuk Tuk .

De Tuk Tuk brengt hen via de Oostpoort naar de haven,Hooikade waar ze overstappen in een Canal Hopper , een elektrisch aangedreven sloep.

Na de grachtentocht varen we voorbij aan het punt waar Vermeer zijn beroemde werk zicht op Delft schilderde.We zijn op weg naar de Porceleyne Fles/ Royal Delft. Een bezoek aan de showroom kan worden gekoppeld aan een radio guided tour in het museum. €3,75 p.p. ipv regulier € 14 en 10% korting op alles in de showroom.

Opnieuw wordt de Tuk Tuk ingeschakeld om de gasten van een 'Delftwaardig' slot te laten genieten. Op de Grote Markt neemt men een drankje op het gezellig terras van café Huug; bij de consumptie krijgt men een ticket zodanig dat men aan de kassa van het Vermeercentrum slechts € 5 p.p. betaald ipv regulier € 15 .

Je kan je opgeven per groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen van eenzelfde huisgezin(Coronawetgeving) voor een totaalprijs van €75/groep; hiervan wordt €25 aan de Stichting gedoneerd.

Meer info? Stuur een mail naar etienneria@casema.nl

Inschrijven: bel 06 22992795 van Canal Hopper Delft onder vermelding Casper;

Betalen: €75,- naar NL15RABO0313475849 tnv EJV Geeregat onder vermelding Support Casper actie Delft.

 

Gemiddeld sterven dagelijks in Nederland 8 a 10 mensen aan deze moordende ziekte. Velen onder u waren geschokt door de ruchtbaarheid die de tv programma's Voetbal Inside en Veronica Inside hieraan gaven en de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker onder uw aandacht brachten .De actie SUPPORT CASPER (vernoemd naar Prof Dr Casper van Eyck )kreeg hierdoor van hen alle steun , en daardoor meer en meer enthousiastelingen die vooral plaatselijke initiatieven ontwikkelen.

Een van hen is Etienne Geeregat, een Vlaming die reeds 30 jaar in Delft woont en zich hier thuis voelt Hij besloot zowel Support Casper en Delft zelf in 'the picture' te zetten .Hij benaderde hiervoor 6 partijen en wist hen te enthousiasmeren voor een dagvullend programma in Delft.

 

 Dit initiatief wordt volledig ondersteund door Wethouder Bas Vollebregt ,politicus, maar op de eerste plaats MENS.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 15-07-2021 | 20:17 Hopelijk wordt er in de toekomst een remedie gevonden tegen deze snel voortwoekerende ziekte.