De Rotterdamse marathon lopen: Dankbaar dat ik het mag proberen.

Jenny Vermeij- van Meggelen

( Lid van team: Casper Runners 2021 | Rennen naar Ronald )

Qr
van totaal € 100 (1726%)

Een marathon staat al jaren op mijn Bucketlist. Als je dan deze kans krijgt aangeboden in je eigen stad samen met de Casper Runners voor uitgerekend SUPPORT CASPER dan weet je het zeker :"JE DOET MEE".

Ik kan het eigenlijk om meerdere redenen nog steeds niet geloven!   

Als overlevende van deze vreselijke ziekte heb ik het nodige meegemaakt en heel veel ellende om mij heen gezien. Er moet echt iets gebeuren en ik ben er van overtuigd dat het initiatief "Support Casper"de kans is om eindelijk iets tegen Alvleesklierkanker te kunnen doen.

Daarom vinden jullie ook mijn naam tussen de vele andere mensen die Support Casper steunen met deze doneeractie.

Ik mag en kan aan deze marathon meedoen maar dat is helaas niet iedereen gegeven, dat besef ik maar al te goed.

En dan ga je er keihard voor trainen en dan wordt op het laatste moment de marathon in 2020 afgelast. Wat een domper was dit. Ik was er helemaal klaar voor. Verder in het jaar werd een nieuwe datum gepland, dus maar weer opnieuw begonnen aan mijn trainingsschema. Maar al snel bleek opnieuw uitstel nodig was. Ik bleef erin geloven, begon vroeg in het jaar weer keihard te trainen. Nu lijkt het dan eindelijk toch echt door te kunnen gaan en kan ik alsnog van start op 24 oktober.

Daarom vraag ik jullie mij via deze doneeractie te sponsoren. Niet zomaar geld doneren en klaar! Neen, het leek mij een heel leuk idee om samen met jullie deze 42 kilometer af te leggen.

In de vorm van het kopen van een liedje dat voor ieder afzonderlijk iets heel bijzonders moet betekenen. Deze zal ik op een Spotify- playlist zetten en tijdens "mijn" marathon afspelen.

Ik stel voor een minimaal sponsorbedrag van € 5,00 per song maar als dit nummer voor jullie meer waard is dan bepalen jullie dit uiteraard helemaal zelf.

Ik ben benieuwd naar jullie motivatie die op deze sponsorsite vermeld kan worden. Waarom is dit voor jullie zo'n bijzonder nummer? (Een Whatsapp naar mij kan natuurlijk ook)

Dan kan ik tijdens mijn "kleine" stukje hobbelen aan jullie denken. Is dit geen win-win situatie op deze manier?

Jullie helpen aan de ene kant Casper en aan de andere kant mij naar de finish toe.

"Don't stop believin"

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 25-10-2021 | 16:04 Top Prestatie Jenny 💪 trots op je 😘
€ 50 24-10-2021 | 18:04 You are beautiful. Stay strong !
€ 25 24-10-2021 | 17:54
€ 10 24-10-2021 | 16:19
€ 100 24-10-2021 | 09:52 Heel veel succes vanuit Gytsjerk! We zijn ongelooflijk trots op jou. 💪🏻