Kas en Lars geven gas in de strijd tegen alvleesklierkanker!

Kas Dullemans

( Lid van team: Casper Runners 2020 (Rotterdam) )

van totaal € 5.000 (182%)

Afgelopen jaar is bij mijn vader de verschrikkelijke ziekte alvleesklierkanker gediagnosticeerd. Deze vorm van kanker heeft de slechtste overlevingskansen na diagnose. Inmiddels heeft mijn vader al een heel traject erop zitten van een whipple operatie en aanvullende chemotherapie. Ondanks deze behandelmogelijkheden blijft de toekomst voor mijn vader nog erg onzeker. 5 april loop ik samen met mijn beste vriend Lars de marathon van Rotterdam om geld op te halen om projecten van Casper van Eijck, hoogleraar chirurgie en specialist op het gebied van alvleesklierkanker, te steunen! Hiermee geven we de hoop niet op om ook voor deze vorm van kanker een zeer effectieve behandeling te vinden! Steun ons en Casper en draag je steentje bij door te doneren! Wij lopen niet weg, maar lopen voor alvleesklierkanker!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 15-08-2021 | 13:07
€ 300 08-06-2021 | 19:12 Met dank aan mijn CGI-collega's, die geld inzamelden voor mijn afscheid, en mijn schoonmoeder Els. Het geld dat ik van hen ontving doneer ik heel graag aan Support Casper na het bij mij constateren van alvleesklierkanker. Dankzij het doorpakken van professor Van Eijck 2 jaar geleden gaat het nu goed met mij (en ik hoop dat het zo blijft). Ik ben hem daarvoor zeer erkentelijk. Velen met alvleesklierkanker kunnen dat helaas niet zeggen. Aanvullende onderzoek is nodig om deze ziekte te stoppen. Dat onderzoek kost geld en Support Casper financiert dat.
€ 10 18-11-2020 | 21:52
€ 10 30-10-2020 | 20:58 Lekker bezig kasper
€ 10 21-07-2020 | 08:31 Succes guys!