Actie Support Casper 2020. Doelstelling 5000 km fietsen

Leendert Tanis
van totaal € 5.000 (2%)

Graag ondersteun ik de actie Support Casper actief als fietser. Dit jaar wil ik 5000 km fietsen met als doelstelling 1 euro (of graag meer) per km op te halen voor het goede doel. Kanker speelt een grote rol in mijn leven. In 2002 overleed mijn eerste vrouw op 46 jarige leeftijd als gevolg van deze ziekte, Een broer op 20 jarige leeftijd en mijn moeder werd maar 51 jaar. Goede nieuws is dat mijn broer ruim 21 jaar geleden de diagnose ziekte van Kahler kreeg en hij nog steeds bij ons is. Onderzoek is zeer belangrijk en er is veel geld voor nodig!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 25-01-2020 | 11:52 Graag ondersteunen wij deze actie omdat er nog veel onderzoek nodig is ten behoeve van de genezing van Alvleeskierkanker.