Hoop, liefde en warme voeten

Lieke de Leeuw
Qr
van totaal € 3.500 (89%)

In maart 2019 kreeg ik de diagnose alvleesklierkanker, de start van een zwaar behandeltraject met uiteindelijk een operatie. Ik besef hoe bijzonder het is dat het nu zo goed met me gaat. Ik ben het team van Casper van Eijck en alle zorgverleners die aan mijn behandeling hebben bijgedragen ontzettend dankbaar! Graag wil ik helpen om het onderzoek van het team van Casper van Eijck mogelijk te maken zodat er meer mensen een betere prognose kunnen krijgen na de diagnose alvleesklierkanker. Breien is een van mijn hobby's, om niet zenuwachtig te worden zat ik, vlak voor de operatie, een sok te breien. Nu wil ik voor 20 euro een paar leuke, warme sokken voor je breien. De wol doneer ik, dus het aankoopbedrag gaat geheel naar de stichting Support Casper. Kijk voor het aanbod op mijn Instagram-account lieke.s.label.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 60 31-08-2021 | 16:05
€ 30 17-08-2021 | 14:44 Something went wrong when I ordered a knitting book, the author sent me the e-book anyway and suggested to pay the money to a charity fund of my choice, no need to think hard about my choice.
€ 50 29-07-2021 | 07:41 Van Rita heb ik geld gekregen voor mijn actie, wat een verrassing dat ik dit geld vanuit Duitsland mag ontvangen. Heel veel dank, Rita!!!
€ 50 27-07-2021 | 11:06 Lieve Lieke bedankt voor de mooie sokken. Ben er erg blij mee. Voor mij is het extra bijzonder dat je dit doet, omdat ik mijn liefste man Bob aan deze verschrikkelijke ziekte ben verloren. Liefs Anne-Marie Loeven. Veel succes met de actie.
€ 100 05-07-2021 | 21:05 Ben heel blij met de Aussie-sokken