Support Casper. ( Voor onze papa, schoonvader en lieve opa Simon)

Marjan & Dennis Kruit

( Lid van team: CASPER's Peloton ZEELAND Team 2019 )

Qr
van totaal € 2.000 (145%)

De diagnose alvleesklierkanker is verschrikkelijk. Wij hebben onze (schoon)vader en opa dit vreselijke gevecht aan zien gaan. Helaas is hij een paar uur na zijn 65ste verjaardag overleden.

Arts Casper van Eijck, waar Simon een menselijke en zeer betrokken arts in vond, probeert al jaren alvleesklierkanker terug te dringen. Er moet meer geld komen voor onderzoek want vooralsnog betekent de diagnose alvleesklierkanker in bijna alle gevallen een erg slechte afloop. Slechts rond de 9% overleeft langdurig. Help ons Casper steunen zodat baanbrekend onderzoek voor een andere afloop gaat zorgen na de diagnose alvleesklierkanker. Onze (schoon)vader en opa Simon krijgen we hier niet meer mee terug. Maar hopelijk kunnen we dit verschrikkelijke ziektebeeld een ander wel besparen.

Onze (schoon) vader en trotse opa Simon genoot zelf van wielrennen en fietste voordat hij ziek werd o.a. voor Alp d'Huzes & The ride for the roses. Dat er nu ter nagedachtenis aan hem gefietst wordt door zijn vrienden, collega's, zijn 2 zonen en schoonzoon en overige familie......hij zou vast heel trots zijn op SIMON's peloton. Ook overige familieleden en vrienden dragen hun steentje bij door de kramen tijdens evenementen te bemannen of als bezemwagen bij de fietstochten. 

Helpen jullie ons om Casper van Eijck van het Erasmus UMC te ondersteunen? Uw donatie is van harte welkom.
Zelf meefietsen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op onze teampagina naar de verschillende fietstochten. Hartelijk dank!

Dennis en Marjan

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 15-07-2019 | 13:27
€ 1.000 28-03-2019 | 09:47
€ 10 08-03-2019 | 20:32
€ 25 04-03-2019 | 11:00
€ 30 04-03-2019 | 10:48