Mijn strijd tegen kanker.

Martin Hofman

( Lid van team: CASPER's Peloton ZEELAND Team 2019 )

Qr
van totaal € 100 (530%)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 445,50 03-08-2019 | 21:01 AH Pottenbakkerssingel in Middelburg deed weer een geweldige duit in het zakje. Het leek me goed de opbrengst van de emballageinname via Martin's actiepagina aan Support Casper te doneren. Hij is helaas niet in staat zich in te spannen voor Support Casper, maar voert zelf een strijd tegen zijn ziekte. Daarom dit signaal als extra steun.
€ 84,50 29-03-2019 | 22:07 SPAR Kesselaar in Westkapelle steunt Support Casper en Ride4Kids. Om de 2 maanden wordt de bus voor de emballagebonnetjes afwisselend door Jan Joziasse of mij bij de emballage-inname gezet. Als we wisselen nemen we natuurlijk de tussenstand op. Vandaag was dat voor ieder € 84,50. Mooi hè van Spar Kesselaar en de klanten.