Caravan Keesje

Nina Kuijper
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (40%)

Caravan Keesje is vernoemd ❤

Kees, zo heet mijn lieve pap. Hij is namelijk ontzettend dol op kamperen. Ik heb de caravan naar hem vernoemd omdat ik hem tegenwoordig moet missen. Hij is sinds mei 2019 niet meer bij ons.

De caravan staat symbool voor het genieten dat hij als geen ander kon. Deze gedachte geeft mij de rust als ik een momentje voor mezelf nodig heb. Het is een plek waar je hopelijk balans vindt, niks hoeft en zo kan je stil staan bij wat je dierbaar is. Dat is hoe ik het ervaar en dat gun ik anderen ook! Vandaar dat ik Caravan Keesje verhuur, om anderen mee te laten genieten en om hopelijk mijn vader een beetje trots te maken daarboven. ⭐

Wist je dat Caravan Keesje het goede doel steunt?
Er gaat namelijk 5% van de winst van elke boeking naar Support Casper.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 200 05-09-2020 | 19:24 Dit seizoen heb ik Caravan Keesje verhuurd en dat ging beter dan verwacht! Ik ben heel blij met de donatie die ik hierdoor kan doen aan Support Casper.