OAK ik doe mee

OAK ik doe mee
Qr
van totaal € 5.000 (0%)

Op 29 & 30 mei 2021 komt heel Nederland in beweging voor zichzelf, voor elkaar, voor Support Casper, voor overleven met alvleesklierkanker (OAK).

Het Move for Casper’ weekend is super laagdrempelig, coronaproof en voor iedereen; jong en oud. Elke vorm van bewegen en elke afstand mag. Deelnemen kan individueel, als team (vanaf 5) of met het bedrijf. Inschrijven gaat via een online platform.

Elke deelnemer is vrij om een eigen (ludieke) manier van bewegen te bedenken. Ga je de uitdaging aan op de step, met een rollator, rennend, te voet, skateboard, skippybal of racefiets; het kan en mag allemaal. Inschrijven kan via <nog invullen>

Wil je een team of actie sponsoren of een losse donatie doen? Dat kan via deze OAK ik doe mee actie pagina.

jij doet toch OAK mee? 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.