ORANJEPLAAT FIETSEVENT for CASPER

Oranjeplaat Event for Casper

( Lid van team: CASPER's Peloton ZEELAND Team 2021-2022 )

van totaal € 500 (140%)

Oranjeplaat Fietsevent f. Casper

zaterdag 24 september 2022

  • Wij zijn blij dat we de datum voor Het Oranjeplaat Fietsevent for Casper nu al kunnen presenteren. 
  • Zaterdag 24 september 2022 organiseren wij de tweede editie van dit fietsevent.
  • Zet deze datum dus nu al in je agenda!!
  • Ook nu zal dit door Casper's Peloton Zeeland worden georganiseerd vanuit Restaurant Oranjeplaat in Arnemuiden.
  • Ook de rondvaarten gaan we weer doen, met dank aan De Arne bootverhuur.
  • Het belooft dus weer een prachtige dag te worden.

 

Wat ging hieraan vooraf?

Oranjeplaat Event for Casper

zaterdag 25 sept. 2021.

  

Eindelijk was het dan zover. Na veel onzekerheid door steeds wisselende coronaregels viel het 25 september toch nog op zijn plaats en hoe. Na een spannende voorbereiding melden we ons zaterdagochtend om 8 uur bij Restaurant Oranjeplaat om alles in gereedheid te brengen. Kwart voor 9 waren we er klaar voor.

Even 9 uur meldden de eerste fietsers zich bij de inschrijftafel. Na een greep in de bevoorradingsdoos (bananen, krentenbollen en koekrepen) bracht deze groep de trappers in beweging voor de 100 kilometer. Ook de 80 km fietsers gingen even later op pad. 

Intussen legde de sloep van De Arne bij de Oranjeplaatsteiger aan. Het wachten was nu op de eerste opvarenden. Dat beloofde spannend te worden want de voorinschrijving had slechts 5 opvarenden opgeleverd voor de laatste rondvaart. Afwachten dus.

Intussen meldden onze gasten uit Rotterdam t.w. Ronald en Celine zich ook. We besloten dus maar een soort proefvaart te maken.   

Kon nog net voor de lunch. Bij het vertrek was het nog bewolkt en een beetje fris, maar tijdens de rondvaart kwam de zon door en werd het al behaaglijk. We kwamen allemaal tot de conclussie dat het een zeer geslaagd onderdeel van de dag was. Besloten werd om op het terras een beetje gasten te werven om mee te varen.

Eerst echter lunchen, want de meesten waren alweer een poos in de weer. Restaurant Oranjeplaat presenteerde een uitstekende lunch voor de vrijwilligers, die werd gesponsord door Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Het viel bij iedereen erg in de smaak.

    

  

Na de lunch gingen de 34 km-fietsers op weg voor hun fietstocht. 

Intussen meldden de eerste fietsers zich terug. Gelukkig kregen we lovende reacties op de routes die werden gefietst, waarbij het uitstekende weer natuurlijk mee hielp. Ook werden ze allemaal verrast met een goed gevulde goediebag. Vervolgens gingen de meesten het terras op en werd het steeds gezelliger.

Het werven van opvarenden liep ook goed en zo kwamen we toch nog tot 5 rondvaarten.

De dag werd voor de organisatie besloten met een gezamenlijk diner, waarna de boel werd opgeruimd. Zo kwam er een eind aan een zeer geslaagde dag. 

De opbrengst in Euro's?

Tot onze verrassing en ondanks alle beperkingen, leverde deze dag toch nog een spectaculair bedrag op. Na het optellen van alle inkomsten kwamen we tot € 702,00.

 

Volgend jaar weer?

Natuurlijk. En de datum is nu al vastgesteld.

Ga snel naar het begin van deze pagina.

 

Nog een welgemeend woord van dank aan:

De vrijwilligers.

Sjaak en Margaret.

Marja, Marije en Els.

 

Support.

Hotel The Wigwam Domburg

Wisse Vastgoed Domburg 

De Arne Bootverhuur

Gemeente Middelburg 

Restaurant Oranjeplaat.

Frits en Simone.

De keuken, Bar en terrasbediening.

Ook voor de bijdrage i.v.v. de fooienpot.

 

Allemaal hartelijk bedankt,

Ko Jan. 

 

                        

Bekijk alle
€ 269,66 28-09-2021 | 10:35 Wat een dag was dat tijdens het Oranjeplaat Event for Casper op zaterdag 25 september. Tevreden fietsers op alle fietsroutes, mooie rondvaarten onder de bezielende leiding van Sjaak en Margaret, heerlijk gegeten, gezelligheid op het terras en onder het motto "Je krijgt wat je verdiend"; Prachtig weer. En wat bracht dit allemaal op? Alle verwachtingen worden t.n.t. ruimschoots overtroffen. Op deze site werd al € 433,00 aan voor-inschrijfgeld en donaties gestort. Daar komt nog € 210,00 bij van fietsers, opvarenden en donaties van terrasbezoekers op 25 sept. Tot slot zat er in de collectebus, die een paar weken bij Restaurant Oranjeplaat stond € 59,66. Leuk dat daar de fooienpot van 25 sept. in was geleegd. Dit brengt het totaal op € 702,66. Alle fietsers, rondvaarders, donateurs en medewerkers bedankt voor jullie geweldige bijdrage.
€ 35 27-09-2021 | 19:53 Succes KoJan!
€ 25 26-09-2021 | 15:37
€ 25 24-09-2021 | 11:47
€ 2,50 23-09-2021 | 21:29