Tess en Janneke's Walk of Wisdom

Tess van Eijk
Qr
van totaal € 3.500 (85%)

Wij lopen de Walk of Wisdom, een pioniersroute van 136 km in en rondom Nijmegen. Met de kernwaarden respect, vrijheid en verbondenheid, is deze route voor mensen die iets goed willen bijdragen aan de wereld. En dat willen wij; met het inzamelen van geld, willen we bijdragen aan de kennis (wijsheid) over en de strijd tegen alvleesklierkanker. Wij nemen de tijd voor de Walk of Wisdom, zoals we tijd gunnen aan patiënten met alvleesklierkanker.

De moeder van Tess werd in 2019 geconfronteerd met alvleesklierkanker. Een ziekte die veel onzekerheden, verdriet, pijn en angst met zich meebrengt. Hoop en vertrouwen worden extra belangrijk. Het onderzoek van het team van Casper draagt daaraan bij.

Help jij mee om ons streefbedrag te halen en zorg je mede voor een sprankje hoop en liefde?

Dank je wel!

Veel liefs, ook namens de mama van Tess.

Tess en Janneke

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 21-01-2021 | 15:33 Boekenverkoop
€ 10 13-01-2021 | 20:46
€ 10 12-01-2021 | 20:21 Planteverkoop (3)
€ 3 06-01-2021 | 21:18
€ 5 06-01-2021 | 15:59 Steun ook kleine doelen.
Bekijk alle

Etappe 4: van Malden naar Grave

13-01-2021 | 16:35 Vanaf ons eindpunt in Malden hervatten wij op zaterdag 9 januari 2021 onze wandeltocht. Het was een prachtige zonnige winterdag, en hoewel het de koudste dag was tot nu toe , voelde het toch als de meest warme. Met een stralend blauwe lucht en rijp op het gras, begonnen aan de 22 km van vandaag. Om nog wat meer aandacht voor Support Casper te vragen, hadden we op onze mutsen de QR code van onze actie gedeeld met de tekst "SCAN MIJ". Janneke had hierover gedroomd, en ja, soms komen dromen uit. Het viel op dat veel meer mensen keken en we raakten gemakkelijker aan de praat met andere wandelaars over de reden van onze Walk of Wisdom. De route van vandaag was een stuk vlakker en minder bochtig dat de vorige keren, maar saai was het ook zeker niet. Halverwege kwamen we over de Hatertse Vennen, waar het bevroren water schitterde in het zonlicht. De tocht leidde ons langs de lapjesboom. De mythe gaat dat je ziekte verdwijnt als je in de boom een lapje hangt. In deze gekke tijden zagen we hoe toepasselijk ook een paar mondkapjes in de boom hangen. De naastgelegen ruïne van een kerk was ooit een locatie voor pelgrims. Een stukje verder in Alverna, kwamen we langs de Mariakapel uit 2011. Hier ligt een gastenboek voor 'pelgrims' van de Walk of Wisdom, waar wij ons visitekaartje achterlieten. Je kunt hier een kaarsje aansteken en de opbrengst ervan gaat naar het KWF, wat mooi aansluit op ons doel van de tocht. In Grave aangekomen namen we de tijd om te genieten van de winterse zon. We haalden ons kopje koffie bij 'Café Moeders'. Het was toeval dat we hier terecht kwamen, maar aangezien we voor Moeders lopen, wel een echt mooie toevalligheid. We haalden nog maar nét de bus terug naar Nijmegen, doordat Tess las 'einde van de straat links' in plaats van 'eerste straat links'. Tja, we hebben daardoor wel zoveel mogelijk gezien van het mooie stadje.
Lees meer