Tim runs to support Casper

Tim Rook

( Lid van team: Casper Runners 2020 (Rotterdam) )

Normal 20d8b10d556bfe51eb20d98a8e6125b75ffb8bf7
Qr
van totaal € 500 (7%)

Ik geniet van het hardlopen en ik realiseer mij na iedere keer weer dat ik veel geluk heb met mijn gezondheid waardoor ik überhaupt kan en mag hardlopen. Uit eigen ervaring weet ik dat gezondheid allesbehalve vanzelfsprekend is. 

Natuurlijk zijn er heel veel soorten ziektes waar geld nodig is voor onderzoek en genezing maar ik heb ervoor gekozen om hard te lopen voor het financieren van onderzoek naar nieuwe methoden voor het behandelen van alvleesklierkanker. 

Dat doe ik samen met de andere leden van Caspers Runners waar ik op woensdagavond samen mee train om op 5 april de Marathon van Rotterdam te lopen. Overigens is een hele marathon voor mij niet weggelegd dus daarom loop ik de kwart marathon.

De mensen waar ik mee train zijn allemaal even betrokken en vastberaden om hun bijdrage te leveren aan het inzamelen van geld voor dit onderzoek. 

Het zou geweldig zijn als jij mij zou willen sponsoren zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar het behandelen van alvleesklierkanker. Ieder bedrag is welkom! Er zijn ook mogelijkheden voor zakelijke sponsoring overigens.

Alvast heel erg bedankt voor jouw hulp!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 30-01-2020 | 20:54 Succes lieverd!
€ 15 07-11-2019 | 16:18