D

Do More

Do More
van totaal € 3.333 (36%)

Do More is het sieradenmerk dat letterlijk en figuurlijk een steentje bijdraagt. ‘’De impact van vele kleine beetjes wordt in de huidige wereld onderschat. Maar al deze stappen maken juist een gigantische sprong voorwaarts die we samen aan moeten gaan.’’ zegt Thomas eigenaar van Do More.

Daarom doneert Do More bij aankoop van ieder sieraad €3,- aan een goed doel naar keuze en bieden we iedereen de mogelijk om iets extra’s te doneren. Ook organiseren we jaarlijks meerdere acties om te laten zien hoe makkelijk en hoe leuk het eigenlijk is om je steentje bij te dragen.

Alle sieraden zijn gemaakt van natuursteen. ‘’Sieraden en natuurstenen hebben al duizenden jaren, zelfs al lang voor de griekse oudheid symbolische betekenissen. Vaak een symbool van macht en status, maar het heeft ook soms een persoonlijke betekenis.’’ zegt Thomas. Hij heeft Do More opgericht nadat de zus van zijn toenmalige vriendin overleed aan kanker. ‘’Van dichtbij maakte ik mee welke impact kanker heeft op iemand en op hun familie en vrienden.’’ Voor Thomas de reden om méér te doen voor de bestrijding van kanker.

Voor Thomas hebben de sieraden van Do More daarom ook een symbolische betekenis. ‘’Als ik de sieraden van Do More draag en dat samen met 300 anderen. Dan zijn de sieraden niet alleen items om je outfit te upgraden. Nee, de sieraden staan voor mij symbool voor wie je bent, wat je hebt meegemaakt en waar je in gelooft.’’, zegt Thomas.

‘’Ik geloof in de kracht van kleine beetjes, want vele kleine beetjes kunnen echte verandering teweeg brengen. Vanuit deze kracht bouwen we samen steen voor steen aan een betere wereld’’.

Bekijk alle
€ 776,48 25-09-2020 | 08:53
€ 5 07-05-2020 | 15:53
€ 30 09-04-2020 | 10:07 Like Bamboo steunt Support Casper in de strijd tegen kanker. Thomas heeft ons geïnspireerd en wij wilden graag ons steentje bijdragen.
€ 398 18-02-2020 | 08:39