Alles is liefde voor Ada

Familie Schaap-Daanen
van totaal € 5.000 (119%)

Leuk dat je onze actiesite hebt gevonden! We zouden het super vinden als je zou willen doneren aan Support Casper via deze pagina. Alvast bedankt voor je bijdrage!

 

Op 7 juni 2019 kregen we het vreselijke bericht dat onze lieve, vrolijke, positieve mama, oma, vriendin, tante, zus en vrouw, Ada Schaap-Jansen, alvleesklierkanker had. Op 27 september is zij overleden aan deze verschrikkelijke ziekte. 

De overlevingskansen bij een diagnose alvleesklierkanker zijn nihil. Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. 'Support Casper' wil daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar hele nieuwe behandelmethoden. Met jouw donatie help je om dat mogelijk te maken.

'Alles is liefde', zei Ada, toen ze vier dagen voor haar overlijden omringd was door haar dierbaren. Wij hopen dat jullie als blijk van jullie liefde onze actie(s) willen steunen met een donatie. ❤️

Dit jaar lopen drie generaties de Nijmeegse wandel4daagse voor Support Casper. Kleinzoon Ries Daanen (12), dochter Annieke Daanen (44) en opa Wim Daanen (70) lopen op 18 t/m 21 juli iedere dag 40 kilometer.

Bekijk alle
€ 10 22-07-2023 | 11:45 Alles is liefde!
€ 100 22-07-2023 | 10:48 Mijn lieve vader, oud gewaardeerde collega van Wim Daanen, is na een korte oneerlijke strijd overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Als er mensen op de maan gezet kunnen worden, dan moet de sleutel toch te vinden zijn naar genezing van deze ziekte. Hopelijk krijgt het onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker meer aandacht en prioriteit. Heel veel succes met deze actie!
€ 5 22-07-2023 | 10:20
€ 100 21-07-2023 | 21:58 Ook mijn vader is overleden aan alvleesklierkanker. Binnen korte tijd was hij vreselijk ziek en al snel werd duidelijk dat hij het niet zou redden. Mijn vader bleef hoopvol en hield vast aan het leven. Het mocht niet zo zijn. Wat een verschrikkelijke ziekte! Wim en familie, oud-collega van papa, bedankt voor jullie mooie bijdrage. Hartelijke groet Françoise
€ 15 21-07-2023 | 21:55 Knap gedaan Ries! Alle liefde voor jullie.
Bekijk alle

Laatste training Nijmeegse 4daagse

27-06-2023 | 06:49 Afgelopen weekend is er weer intensief getraind voor de vierdaagse. Dit was de laatste grote training in een reeks van velen sinds februari. Wim, Annieke en Ries hebben zaterdag en zondag de Broaiersloop gelopen. Dit is een tweedaags wandelevenement georganiseerd door carnavalsvereniging De Broaiers in Beneden-Leeuwen. Het heeft als doel mensen kennis te laten maken met het prachtige landschap van Maas en Waal. Wim kent deze omgeving als zijn broekzak, maar Annieke en Ries kennen Maas en Waal minder goed. Onderweg kon Wim dan ook vele verhalen vertellen over dorpen, gebouwen en bewoners aan Annieke en Ries. Omdat voor Ries na dit weekend de toetsweek begint, werd er onderweg ook druk Griekse en Engelse woordjes gestampt door Ries. Ook werd er een aantal keer gepauzeerd met soep en appeltaart in Batenburg en Horssen. Deze stops waren goed verzorgd door de organisatie. Ries blikt terug op het weekend en duidt het als 'een hete, maar goede training'. En zelfs Wim heeft plekjes gezien waar hij nog nooit was geweest!Het drietal kan terugzien op een geslaagd wandelweekend en ziet vol vertrouwen de Nijmeegse 4daagse tegemoet.
Lees meer