Samen zijn we sterker!

Gelukkig Jezelf | Angela

( Lid van team: MKB Team  )

van totaal € 10.000 (33%)

Mijn motivatie… Ik deel dit omdat het heel dichtbij me staat. De vader van mijn oudste zoon, tevens mijn ex die nog steeds een speciale plek in mijn leven heeft als goede vriend, vecht helaas tegen alvleesklierkanker.
Het is een harde strijd, maar ik geloof echt in zijn kracht en wil hem alle kansen geven om nog langer bij ons te zijn.Daarom deze actie, want samen zijn we sterker.

We willen geld inzamelen zodat hij toegang krijgt tot nieuwe behandelingen en onderzoeken die hem meer tijd kunnen geven om te blijven vechten, om meer tijd door te brengen met zijn kinderen, zijn gezin en iedereen die hem dierbaar is. Ik hoop echt dat we samen genoeg steun kunnen vinden om hem die extra kans te geven.

Elke donatie, groot of klein, telt. Laten we onze krachten bundelen en hoop bieden in deze zware tijd.

Alvast bedankt voor jullie liefde en steun.

Liefs Angela

Bekijk alle
€ 600 31-12-2023 | 12:00 Een donatie vanuit alle hypno sessies die er verkocht zijn! Dank je wel allemaal 🤍
€ 10 27-12-2023 | 16:08
€ 10 05-12-2023 | 22:32 Wanneer je gezond bent heb je wel 1000 wensen, wanneer je ziek hebt heb je nog maar 1 wens 🍀.
€ 100 03-12-2023 | 00:42 Super initiatief! Veel sterkte en geluk!
€ 50 02-12-2023 | 22:26
Bekijk alle

Daar sta je dan...

28-11-2023 | 19:55 Ineens sta je daar en besef je dat wat je doet niet meer voldoende is. Mijn begeleiding of hulp zal dit niet oplossen. Niet dat ik ooit heb gedacht dat ik met mijn werk iedereen zou kunnen helpen, maar in juni voelde ik me plotseling wel heel machteloos toen mijn ex, goede vriend en vader van mijn oudste zoon me vertelde dat hij alvleesklierkanker heeft, met uitzaaiingen. Dagelijks help ik mensen met verschillende vraagstukken, variërend van 'ik zit niet lekker in mijn vel' tot ernstige trauma's. Met verschillende therapeutische technieken begeleid ik mijn cliënten en cursisten met veel passie en liefde. Het mooie is dat het vrijwel altijd een enorm positief effect heeft. Mensen worden daadwerkelijk gelukkiger en zetten de mooiste stappen die je maar kunt bedenken. Ik word dagelijks bedankt voor wat ik deel in de Gelukkig Jezelf podcast en voor de cursussen die ik geef. Het is ontzettend fijn om voor velen iets te kunnen betekenen. Maar eind juni, na een dag vol sessies, voelde alles plotseling als 'niets' meer. Toen kreeg ik het nieuws dat de vader van mijn kind de meest agressieve vorm van kanker heeft, met uitzaaiingen. Angst, verdriet, boosheid, paniek... alles kwam voorbij. De ergste scenario's kwamen akelig dichtbij. Hij is 43 jaar, dit mág gewoon niet gebeuren. Nu, enkele maanden later, kan ik zeggen dat hij er nog is. En niet zomaar. Ik ben ontzettend trots op hem. Hij doorstaat zijn chemotherapie alsof het nooit anders is geweest. Soms zijn er wat zwaardere dagen, maar over het algemeen gaat het, gezien de omstandigheden, erg goed. Maar er is meer nodig dan alleen chemo. Daarom steun ik de Support Casper actie. Ik hoop dat we met deze actie kunnen bijdragen aan het bedrag dat nodig is om alle baanbrekende onderzoeken voort te zetten. En het allerbelangrijkste voor mij; dat deze onderzoeken hem verder kunnen helpen. Zodat mijn zoon nog lang een vader heeft en we nog vele mooie herinneringen kunnen maken.  
Lees meer