Actie van Koen Bakker

Koen Bakker

( Lid van team: London Marathon )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (30%)

Waar de ziekte ‘kanker’ tot voor kort ver van zijn bed bleef, kwam deze verwoestende ziekte totaal onverwachts heel dichtbij. Dichtbij doordat zijn vader recent de diagnose ‘alvleesklierkanker’ moest incasseren. Een keiharde dreun waar je abrupt knock out van gaat. Knock out omdat er niets aan de hand leek. Knock out omdat de toekomst ineens onzeker is. Knock out omdat je als familie aan de zijlijn staat en niet weet hoe je kunt helpen. Onvoorwaardelijke steun en positieve energie van de mensen om je heen helpen in zo’n situatie enorm. Maar er zijn nog meer manieren om te helpen. 

Gelukkig bestaan er veel goede initiatieven zoals de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Zij steunen onderzoekers en specialisten die hun nek durven uit te steken om tot nieuwe oplossingen te komen. Zoals Prof. dr. Casper van Eijck die al meer dan 25 jaar als specialist verbonden is aan het Erasmus MC. Prof. Dr. Casper van Eijck en zijn team willen met de campagne ‘Support Casper’ de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld inzamelen om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatieve behandelmethoden mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met viro-immunotherapie. Met dank aan de donaties die zij tot nu toe al binnen hebben gekregen is het onderzoek naar deze hele nieuwe behandeltherapie begin 2016 gestart.

CK Active steunt dit goede doel in de hoop dat er nieuwe behandelmethoden worden gevonden die het leven van alvleesklierkanker patiënten kunnen verbeteren en verlengen. We gaan dit doen door aan alle sportieve activiteiten van het komende jaar, een geldinzamelingsactie te koppelen. De opbrengst zal volledig worden gedoneerd aan de Campagne ‘Support Casper’. 

Bekijk alle
€ 30 27-10-2018 | 14:53 Ga flink trainen !
€ 25 25-10-2018 | 14:00 Come on Koen!
€ 25 05-10-2018 | 21:10 Heel veel succes
€ 25 02-10-2018 | 18:38 Toppers!
€ 15 02-10-2018 | 18:08 Toi toi toi