Tess en Janneke's Walk of Wisdom

Tess van Eijk
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.500 (133%)

Onze actie begon met het lopen van de Walk of Wisdom, een pioniersroute van 136 km in en rondom Nijmegen. Met het inzamelen van geld, willen we bijdragen aan de kennis (wijsheid) over en de strijd tegen alvleesklierkanker. Wij hebben de tijd genomen voor de Walk of Wisdom, zoals we tijd gunnen aan patiënten met alvleesklierkanker. Na 150 km zit deze tocht er op. Maar onze actie stopt niet!

We verkopen nu stekjes van (kamer)planten. Deze worden door onszelf en door onze omgeving gemaakt vanuit eigen planten. Wij geven ze in de eerste periode liefde en aandacht. Daarna mogen ze andere huizen opvrolijken. Hoop doet leven, en leven geeft kracht. Stekjes, maar ook zelfgemaakte armbandjes en andere spullen vind je via marktplaats (ophalen in Nijmegen).

De moeder van Tess werd in 2019 geconfronteerd met alvleesklierkanker. Een ziekte die veel onzekerheden, verdriet, pijn en angst met zich meebrengt. Het onderzoek van het team van Casper draagt bij aan meer hoop en vertrouwen.

Dank je wel!

Veel liefs, ook namens de mama van Tess.

Tess en Janneke

Bekijk alle
€ 200 18-06-2021 | 22:08
€ 10 29-05-2021 | 09:35
€ 2,50 26-05-2021 | 18:42
€ 2,50 26-05-2021 | 18:41
€ 5 20-05-2021 | 21:25
Bekijk alle

Etappe 9: de finale

10-04-2021 | 18:49 Yes yes yes, we hebben de Walk of Wisdom uitgelopen! Op 2 april 2021, goede vrijdag, liepen wij de grand finale. Vanaf Ewijk terug naar Nijmegen. Tot aan de Stevenskerk, waar onze Weg naar Wijsheid was begonnen. We vervolgenden onze route over de dijk langs de Waal. We genoten van de bloemen in het gras, de bloesem aan de bomen en de verschillende dieren die we onderweg tegenkwamen. Doordat we de etappes niet allemaal achter elkaar liepen, hebben we op onze tocht verschillende seizoenen mogen bewonderen. Bij het dijkmagazijn vonden we ons vogelringetje van de gemeente Beuningen. Bijna compleet! Vanaf de dijk van Beuningen verlieten we de route en maakten we een lusje langs Tess haar moeder. Zij was de reden dat we deze acie zijn gestart. Door haar lopen we de Walk of Wisdom niet alleen voor onszelf, maar ook voor Support Casper en voor patiënten met alvleesklierkanker. In de hoop op een genezende behandeling in de toekomst. In Nijmegen leidde de route ons over twee bruggen en het eiland. De beschilderde steen die we eerder vonden, legden we daar neer. Wachtend om iemand een glimlach te bezorgen. 'Als de Waal uit het zicht is, stroomt de verbeelding'. Deze tekst is te zien vanaf de fiets/spoorbrug en voelde ook nu weer als thuiskomen. Al reflecterend op onze Walk of Wisdom, gingen we stiekem steeds iets sneller lopen naarmate we de eindstreep naderden. Helaas was de kerk niet open om onze collectie vogelringetjes compleet te maken en af te tekenen in het boek dat we gefinished zijn. Een goede reden om later nog eens terug te blikken op dit avontuur. Deze laatste 18 km sluit onze wandeling af. Inmiddels zijn we ook ons streefbedrag van €3500,- voorbij. De Walk of Wisdom combineren met de actie voor Support Casper heeft ons naast dit mooie bedrag, ook verbinding, steun, kracht, hoop en vertouwen gebracht. Wij hebben stap voor stap gezet en daarmee 150 km afgelegd. En zo komen we stap voor stap ook bij genezing van alvleesklierkanker. Dank jullie wel en alle liefs, Tess en Janneke. PS: met het einde van deze tocht, is onze actie nog niet voorbij! Want we gaan door met het verkopen van handgemaakte items, plantjes en tweedehands spulletjes.
Lees meer