Tim runs to support Casper

Tim Rook

( Lid van team: Casper Runners 2020 (Rotterdam) )

van totaal € 500 (7%)

Ik geniet van het hardlopen en ik realiseer mij na iedere keer weer dat ik veel geluk heb met mijn gezondheid waardoor ik überhaupt kan en mag hardlopen. Uit eigen ervaring weet ik dat gezondheid allesbehalve vanzelfsprekend is. 

Natuurlijk zijn er heel veel soorten ziektes waar geld nodig is voor onderzoek en genezing maar ik heb ervoor gekozen om hard te lopen voor het financieren van onderzoek naar nieuwe methoden voor het behandelen van alvleesklierkanker. 

Dat doe ik samen met de andere leden van Caspers Runners waar ik op woensdagavond samen mee train om op 5 april de Marathon van Rotterdam te lopen. Overigens is een hele marathon voor mij niet weggelegd dus daarom loop ik de kwart marathon.

De mensen waar ik mee train zijn allemaal even betrokken en vastberaden om hun bijdrage te leveren aan het inzamelen van geld voor dit onderzoek. 

Het zou geweldig zijn als jij mij zou willen sponsoren zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar het behandelen van alvleesklierkanker. Ieder bedrag is welkom! Er zijn ook mogelijkheden voor zakelijke sponsoring overigens.

Alvast heel erg bedankt voor jouw hulp!

Bekijk alle
€ 20 30-01-2020 | 20:54 Succes lieverd!
€ 15 07-11-2019 | 16:18