Voetbalschool Talenti

06-06-2022 | 09:33

Wil jij beter worden in voetbal worden en training krijgen van professionele voetballers.

Kom dan trainen bij Talenti.

Waarom kiezen voor Talenti? Veel spelers en speelsters krijgen op voetbalverenigingen en voetbalscholen te weinig aandacht, onder de focus ligt op het team.l en onvoldoende begeleiding is naar het individu. 
Bij ons sta JIJ centraal. Wij vinden dat kwaliteit boven kwantiteit moet staan en daarom de regel; maximaal 8 spelers, 1 trainer! Belangrijk is dat laatste stapje te zetten waar JIJ graag naar toe wilt.

Hoe zien de trainingen eruit?

TECHNIEK - MOTORIEK - CONDITIE - INZICHT - KEEPEN.

Waarbij uiteraard plezier centraal staat. Heb jij nog andere dingen waar je tegenaan loopt? Bijvoorbeeld zelfverzekerd zijn in de wedstrijd? Dan hebben wij de juiste trainers om hierbij te helpen. Wij doen de oefeningen zelf voor, leggen het nog een keertje uit en blijven altijd positief coachen.

Talenti sponsort voor het Support Casper toernooi een officiele FiFA Talenti voetbal en biedt een training aan voor een team. Zaterdag 18 juni wordt dit verloot!

Kan een afbeelding zijn van bal, buitenshuis en de tekst 'TALENTI'

Kijk ook eens op de facebookpagina van Talenti: https://www.facebook.com/Voetbalschool-Talenti-490202691122179/photos/?ref=page_internal 

Website om in te schrijven: https://voetbalschooltalenti.nl/