Project 50

the Drive to Survive
van totaal € 12.500 (28%)

Een aantal jaren geleden kwam ik met Prof Dr Casper van Eijck in contact tijdens een fietstocht georganiseerd voor zijn baanbrekende onderzoek.

De grote hobbels die hij moest en moet glad strijken om het onderzoek naar genezing van alvleesklierkanker zijn vele malen groter dan de uitdaging die wij , Team Project 50, aangaan op 18 juni 2022.

Op die dag gaan we met 11 mannen en vrouwen vroeg op pad om op 1 dag 3x de Mont Ventoux te beklimmen. De Kale Berg, de Reus van de Provence zijn geuzenamen voor de 1974 meter hoge berg, die ons pijn zal doen, die ons onze eigen grenzen ver zal doen verleggen, maar alles met een doel: zoveel mogelijk geld ophalen om de kans op overleven bij de diagnose alveleesklierkanker te vergroten.

Een aantal van onze teamleden hebben in de naaste omgeving vrienden en familie verloren aan alvleesklierkanker en de motivatie is derhalve des te groter om tot grote hoogte te stijgen.

met het motto "The pain is temporary, but the memory and glory last forever" gaan we strijd aan, durft u ons te te steunen in onze strijd ??

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 3.500 20-12-2021 | 15:16
€ 100 11-12-2021 | 20:05