Team Zwaan

Voor Karina, te vroeg, te jong, te snel
van totaal € 1.500 (96%)

De diagnose alvleesklierkanker is verschrikkelijk. Op 15 juli 2019 kreeg Karina Zwaan de diagnose alvleesklierkanker, niets meer aan te doen prognose 2 - 3 maanden. Onbeschrijflijk wat er dan gebeurt, verdriet , woede, onbegrip wat ga je in godsnaam nog doen.

Na de eerste schok met de hele familie de koffers gepakt, naar de favoriete vakantie bestemming in Oostenrijk voor "een laatste vakantie". Herinneringen maken, verdriet delen . Karina is op 13 oktober 2019, vlak na haar verjaardag overleden, 58 jaar. Te vroeg,, te jong en te snel.

In herinnering voor Karina en alle andere slachtoffers van deze vreselijke ziekte komen "De Zwaantjes" in actie en zouden wij op zaterdag 19 september 2020 met elkaar de dam tot dam wandeltocht van Amsterdam naar Zaandam lopen.

 

Helaas heeft  het Coronavirus een streep door de plannen gezet, maar wij laten ons door het Coronavirus niet uit het veld slaan, geen Dam tot Dam dit jaar op 19 september 2020, maar wel de Corona-proof Abbestad Beach Tour - Abbestede - Callantsoog - Groote Keeten - Abbestede van 10 km

Naast, met een lach en een traan, herinneringen ophalen willen wij ook de kans benutten om geld in te zamelen voor de stichting "support casper" deze stichting heeft als doel geld in te zamelen voor meer onderzoek en genezing van Alvleesklierkanker en hopen dat u ons hierbij wilt steunen.

Steun Ons, Steun de stichting Support Casper in de hoop dat er meer toekomst perspectief is voor komende patienten.

Heel hartelijk dank voor jullie support

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 29-07-2020 | 19:33
€ 20 29-07-2020 | 11:51 Mooie aktie, veel succes
€ 50 17-06-2020 | 09:31 Karina was mijn schoonmoeder, ik mis haar verschrikkelijk. Vind het zo oneerlijk, dat ze in zo’n korte tijd afscheid van ons moest nemen. Ik waardeer het ook zeer dat Ronald en gerdine deze actie op touw hebben gezet. Dus natuurlijk doneer ik!
€ 15 16-06-2020 | 09:45
€ 5 12-06-2020 | 22:21 Get wordt tijd dat ze iets vinden tegen deze rotziekte. Ik ben zelf ook mijn moeder verloren soor kanker, dus probeer regelmatig dit soort doelen te steunen.