SIMON's Peloton

Wij gaan Premiesprinten voor CASPER

Nog te gaan

van totaal € 7.500 (76%)

SIMON's Peloton.

 

Onze man, pa, opa en vriend Simon Bosselaar overleed 1 maart 2018, de dag na zijn 65e verjaardag, aan alvleesklierkanker. Daarom steunen wij, met zijn peloton, de strijd van Casper van Eijck tegen deze vreselijke ziekte. Ook is dit een steuntje in de rug van Martin. Helpt u mee? Doneer dan. Dat kan op deze teampagina. Steun je liever één van de teamleden dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk ook aan één van onze acties mee doen.

 

WAT HEBBEN WE AL GEDAAN?

 

ENDURA CLASSIC

steunde Support Casper op 14 april.

 

Op zondag 14 april 2019 organiseerde Adri de Visser zijn Endura Classic. Adri is eigenaar van Endura Sport, Klein  Frankrijk 31b, in Goes. Dit is de perfecte winkel voor wie fietsen als een sport ervaart. De opbrengst doneerde hij, via SIMON's Peloton, aan de Stichting Support Casper. 

Tijdens deze Classic kon worden gekozen voor maar liefst 4 verschillende afstanden. De  100, 85 en 65 km waren  bedoeld voor racefietsers en/of moutainbikers. De 35 km was meer voor e-bikers en toerfietsers. Alle afstanden gingen van start vanuit Endura Sport. Tevens konden de 35 en 65 km worden gestart vanuit Jells Lunchcafé in Middelburg.

Ook dit jaar speelde het weer ons weer parten. Regende het vorig jaar tijdens de starturen, nu was het steenkoud. Helaas een reden voor veel fietsers om thuis naar Parijs Roubaix te kijken. Gelukkig bleek een taai en volhardend groepje fietsers bereid de kou te weerstaan en de strijd tegen alvleesklierkanker te voeren.

Was het voor de fietsers koud. Waarschijnlijk was het voor de vrijwilligers op de inschrijfposten nog extremer. In Goes kon nog binnen worden ingeschreven. In Middelburg stonden de vrijwilligers buiten te blauwbekken. Hier werd dus met wisselende diensten "gewerkt". Een welgemeend bedankje is dus op zijn plaats voor Marja, Marjon, Edward, Krien en Ko Jan. Ook Piet liet zich weer van zijn beste kant zien, door op de motor rond te toeren en foto's te nemen. Alle medewerkers, ook Adri, Marjan en hun zoon en natuurlijk Terra Maris en Jells Lunchcafé (wat een lekker en warm soepje was dat) hartelijk bedankt voor jullie medewerking..

Tot slot; Wil je zien hoe het was? Kijk dan naar de foto's.

Ongetwijfeld gaan we ook in 2020 weer van start met deze Endura Classic. Hopenlijk dan een keer met prachtig fietsweer.

 

 

 

WAT GAAN WE NOG ALLEMAAL DOEN?

Een greep uit ons programma:

 

BAZAAR GRIJPSKERKE

op 24 augustus in actie voor Casper.

 

Op 24 augustus van 09:00 tot 17:00 uur is SIMON's Peloton present op de Bazaar in Grijpskerke. Dit wordt een geweldig feest met tal van kramen waar van alles en nog wat wordt verkocht. De opbrengst gaat, natuurlijk gelijk verdeeld, naar een plaatselijk doel t.w. een speelhuis voor de plaatselijke jeugd en SIMON's Peloton/Support Casper.

Ons team gaat wat extra's toevoegen aan deze bazaar wat u niet mag missen.

 • Wel eens in de bergen gefietst? Tijdens een afdaling krijg je het gevoel: “I Fly like an Eagle”. Die vergelijking krijgt in Grijpskerke gestalte met een roofvogelshow: Wil je met een spectaculaire roofvogel op de foto? Dat kan. Maar natuurlijk alleen na een gulle donatie voor de Bazaar.
 • Wil je graag een praatje maken met de mensen van Support Casper? Kom naar Grijpskerke. Er staan bestuursleden van SC voor je klaar.
 • Bovendien komen Casper van Eijck en oud-keeper van Oranje Hans van Breukelen naar Grijpskerke om hun verhaal te doen over de strijd van Casper van Eijck tegen alvleesklierkanker.
 • Doe je graag een gokje? Koop een lot en maak kans op talloze prachtige prijzen.
 • Verder is er op de bazaar, heel veel moois te koop voor bodemprijzen.
 • Honger of dorst na alle opgedane indrukken? Ook die kun je op de bazaar stillen?

Kortom; Zet deze dag in de agenda, kom 24 augustus 2019 naar Grijpskerke, sla je slag en maak er gelijk een leuke dag van. Als je slim bent kom je vroeg. Zeker weten dat je tot het eind van de middag blijft hangen.

 

12-PROVINCIEN CLASSIC.

Etappetocht van 22 t/m 29 sept. 2019.

 

Met de 12-Provinciën Classic gaat SIMON's Peloton de uitdaging aan om in 8 dagen ruim 1.000 kilometer te fietsen. Het wordt een 8-daagse etappetocht langs de Nederlandse grenzen. Hierbij fietsen we door alle 12 provincies van Nederland (en zelfs een stukje België en Duitsland). SIMON's Peloton is een groepje fietsvrienden van Simon, die zo Simon willen herdenken en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld op willen halen t.b.v. de strijd tegen alvleesklierkanker. De fietsers die deze uitdaging aangaan zijn: Edward Laarman, Krien Brouwer en Ko Jan Provoost. De opbrengst gaat natuurlijk ook hier naar Support Casper.

Voor andere fetsers bestaat de mogelijkheid om tijdens de 1e etappe van Aagtekerke naar Reusel (± 140 km) en de 8e etappe van Wassenaar naar Middelburg (± 142 km) aan te schuiven. 

1e etappe Aagtekerke - Reusel 22 sept.

 1. Deelname alleen d.m.v. voorinschrijving. Het maximum aantal deelnemers bedraagt in principe 20. 
 2. Inschrijfgeld: Als het vervoer centraal geregeld wordt € 35,00. I.g.v. eigen vervoer € 10,00.
 3. De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld als donatie op deze actiepagina.
 4. Advies voor je deelname om mee te doen op een racefiets en fietshelm verplicht.
 5. Geen gemiddelde snelheid, maar het motto "samen-uit-samen-thuis".
 6. We zijn ook hier gewone verkeersdeelnemers, met alle gebruikelijke rechten en plichten.

8e etappe Wassenaar - Middelburg 29 sept.

 1. Voor de 8e etappe gelden dezelfde regels en voorwaarden als voor de 1e etappe. 

 

Attentie: deelname alleen d.m.v. voorinschrijving via pronierse@zeelandnet.nl

 

WIL JE WEL SPONSOREN,

maar niet via onze actie's. Dat kan ook!

 1. Je kunt ons sponsoren als shirtsponsor, waarbij het logo van b.v. jou bedrijf op ons speciale Support Casper-shirt wordt gedrukt. De richtprijzen zijn: Hoofdsponsor € 1.000,00, subsponsor A € 750,00 en subsponsor B € 500,00.
 2. Wil je wel sponsoren, maar liever op een andere manier. Stuur dan een mailtje naar: pronierse@zeelandnet.nl 
 3. Natuurlijk kun je ook gewoon een donatie doen op de teampagina, of op de pagina van één van de teamleden.

 

Wij hopen dat jij ons en daarmee Casper van Eijck, wilt helpen in de strijd tegen alvleesklierkanker.

 

 

SIMON's Peloton is ook bij:

Gerard Brouwer Classic

Ride for the Roses

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 75 15-04-2019 | 12:07
€ 50 15-04-2019 | 09:45 Ik wil onderstrepen wat Casper zegt over onderzoek om daarin "buiten de gebaande paden te gaan". m.i. is dat primair de oorzaak van de ziekte bestrijden en niet alleen de symptomen.
€ 15 13-04-2019 | 15:39 deze donatie is ipv deelname aan de Endura Classic .
€ 50 06-04-2019 | 16:49
€ 15 04-04-2019 | 14:47