SIMON's Peloton

Wij gaan Premiesprinten voor CASPER

Nog te gaan

Normal 0c892d465ce21e6ca171ef8f55a29c8f7412f0a4
van totaal € 5.000 (29%)

Onze vriend Simon Bosselaar overleed 1 maart 2018 aan alvleesklierkanker. Daarom steunen wij, met zijn peloton, de strijd van Casper van Eijck tegen deze vreselijke ziekte. Ook is dit een steuntje in de rug van Martin. Helpt u mee? Doneer dan. Het liefst op deze teampagina. Steun je toch liever via een teamlid dan kan ndat natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk ook aan  één van onze acties mee doen.

WAT GAAN WE HET KOMENDE JAAR ALLEMAAL DOEN?

Een greep uit onze voorlopige lijst van activiteiten:

 

ENDURA CLASSIC steunt SUPPORT CASPER.

Op zondag 14 april 2019 organiseert Adri de Visser zijn Endura Classic. Adri is eigenaar van Endura Sport, Klein Franrijk 31b, in Goes. Dit is de perfecte winkel voor wie fietsen als een sport ervaart. De opbrengst doneert hij, via Simon's Peloton aan de Stichting Support Casper. Deze Classic bied je de mogelijkheid om op de fiets van het prachtige Zeeuwse landschap te genieten.

Tijdens deze Classic kan worden gekozen voor maar liefst 4 verschillende afstanden. De  100, 85 en 65 km zijn bedoeld voor racefietsers en/of moutainbikers en deze rijders krijgen de beschikking over een gpx-bestand voor op de fietscomputer. De 35 km is meer voor e-bikers en toerfietsers en gaat via een z.g. knooppuntenroute. Start- en finish van alle afstanden vanuit Endura Sport. Tevens kunnen de 35 en 65 km worden gestart vanuit Eetkamer Likkepot, Nieuwe Kerkgang 1 in Middelburg. Daar ligt dan natuurlijk ook de finish. Er kan tussen 09:00 en 11:00 uur worden gestart. Het inschrijfgeld is incl. bevoorrading voor onderweg.

Voor deze toertocht gelden de volgende regels: 

 1. Deelname d.m.v. voorinschrijving € 10,00 (NTFU-leden € 8,00) vanaf 1 maart. Of bij inschrijving voor de start.
 2. Bij 100-85-65 km deelname racefiets of mountainbike. Fietshelm verplicht.
 3. Bij de 35 km kun je mee doen met iedere fiets en is geen fietshelm verplicht.
 4. Je bent gewoon verkeersdeelnemer, dus houd je aan de verkeersregels en gedraag je correct.

Wil je meer informatie of nu al voorinschrijven? info@enduraport.nl, of pronierse@zeelandnet.nl

12 PROVINCIEN CLASSIC. 

Van 26 mei t/m 2 juni gaat SIMON's Peloton de uitdaging aan om in 8 dagen ruim 1.000 km te fietsen. Deze z.g. 12-Provinciën Classic wordt een 8-daagse etappetocht langs de Nederlandse grenzen. Hierbij fietsen wij door alle 12 provincies van Nederland (en zelfs een stukje België en Duitsland). SIMON's Peloton is een select gezelschap fietsvrienden van Simon, die zo Simon willen herdenken en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld op willen halen t.b.v. de strijd tegen alvleesklierkanker. De teamleden zijn in ieder geval; Paul Bosselaar, Edward Laarman, Krien Brouwer en Ko Jan Provoost.

Voor andere fetsers bestaat de mogelijkheid om tijdens de 1e etappe van Aagtekerke naar Breda en de 8e etappe van Katwijk naar Middelburg aan te schuiven.

De opbrengst van de 12-Provinciën Classic gaat naar Support Casper m.u.v. de laatste etappe. Deze etappe wordt verreden als Gerard Brouwer Classic en is daarmee het vervolg van deze Classic van 30 sept. 2018. Het inschrijfgeld van deze etappe gaat dus naar de Stichting ALS Nerderland.

Deze toertocht gaan we op de volgende manier organiseren:

1e etappe Aagtekerke-Breda. 

 1. Deelname d.m.v. inschrijving vanaf 1 maart. Het maximum aantal deelnemers bedraagt in principe 30. 
 2. Inschrijfgeld: Als het vervoer centraal geregeld wordt € 35,00. Als vervoer niet geregeld wordt € 10,00.
 3. De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld als donatie op deze actiepagina.
 4. Advies voor je deelname om mee te doen op een racefiets en fietshelm verplicht.
 5. Geen gemiddelde snelheid, maar het motto "samen-uit-samen-thuis".
 6. We zijn ook hier gewone verkeersdeelnemers, met alle gebruikelijke rechten an plichten.

8e etappe Katwijk-Middelburg. 

GERARD BROUWER CLASSIC steunt Stichting ALS Nederland.

Wegens het succes van de eerste editie krijgt deze Classic dus dit jaar een vervolg. Na veel wikken en wegen bleek 2 juni de meest geschikte datum. Een combinatie met de 12-Prov. bleek daarom de beste optie. De GBC zal dus in combinatie met de 8e en laatste etappe van de 12-Prov. Classic worden verreden. De opbrengst van deze dag gaat dus naar de Stichting ALS Nederland.

 1. Deelname d.m.v. inschrijving vanaf 1 maart. Het maximum aantal deelnemers bedraagt in principe 40. 
 2. Verzamelen bij Eetkamer Likkepot in Middelburg om 07:00 uur (koffie+koek). Vertrek naar Katwijk 08:00 uur.
 3. Aankomst Katwijk ± 10:00 uur. Lossen fietsen - Pastamaaltijd - Start naar Middelburg ± 11:30 uur.
 4. Finish Eetkamer Likkepot ± 18:00 uur (i.v.m. Volkoren in Middelburg zeker niet eerder). Nababbel.
 5. Inschrijfgeld: Ervan uitgaande dat het vervoer centraal geregeld wordt € 45,00 (incl. pastamaaltijd in Katwijk). 
 6. Inschrijving (vanaf 1 maart) is definitief na het betalen van het inschrijfgeld als donatie op de actiepagina: 
 7. Advies voor je deelname om mee te doen op een racefiets en fietshelm verplicht.
 8. Geen gemiddelde snelheid, maar het motto "samen-uit-samen-thuis".
 9. We zijn ook hier gewone verkeersdeelnemers, met alle gebruikelijke rechten an plichten.

Wil je informatie over de 12-Prov. Classic en/of de Gerard Brouwer Classic? Mail naar: pronierse@zeelandnet.nl

BAZAAR GRIJPSKERKE doneert helft opbrengst aan Casper.

24 augustus van 09:00 tot 17:00 is Simon's Peloton present op de Bazaar in Grijpskerke. Dit wordt een geweldig feest met tal van kramen waar van alles en nog wat wordt verkocht. De opbrengst gaat naar 2 goede doelen t.w. een speelhuis voor de plaatselijke jeugd en Simon's Peloton. 

Ons team gaat wat speciale extra's toevoegen aan deze bazaar die u vast niet wilt missen. Wat?

 • Wel eens in de bergen gefietst? Tijdens een afdaling krijg je het gevoel: “I Fly like an Eagle”. Die vergelijking krijgt in Grijpskerke gestalte met een roofvogelshow: Wil je met een spectaculaire roofvogel op de foto? Dat kan. Maar natuurlijk alleen na een gulle donatie voor de Bazaar.
 • Wil je graag een praatje maken met de mensen van Support Casper? Kom naar Grijpskerke. Er staan bestuursleden van SC voor je klaar. Bovendien een grote kans dat Casper van Eijck er zelf ook is.
 • Doe je graag een gokje? Koop een lot en maak kans op talloze prijzen.
 • Verder is er bij ons, maar ook verder op de bazaar, heel veel moois te koop.
 • Honger of dorst na alle opgedane indrukken? Ook die kun je op de bazaar stillen?

Kortom; Zet deze dag in de agenda, kom 24 augustus 2019 naar Grijpskerke, sla je slag en maak er gelijk een leuke dag van. Zeker weten dat je tot het eind van de middag blijft hangen.

Dus help door je komst de opbrengst voor beide goede doelen naar grote hoogte op te krikken?

WIL JE WEL SPONSOREN, maar niet via onze actie's. Dat kan ook!

 1. Je kunt ons sponsoren als shirtsponsor, waarbij het logo van b.v. jou bedrijf op ons speciale Support Casper-shirt wordt gedrukt. De richtprijzen zijn: Hoofdsponsor € 1.500,00, subsponsor A € 1.000,00 en subsponsor B € 500,00. Wil je wel sponsoren, maar liever op een andere manier. Stuur dan een mailtje. 
 2. Natuurlijk kun je ook gewoon een donatie doen op de teampagina of op de pagina van één van de teamleden.

Wij hopen dat jij ons en daarmee Casper van Eijck, wilt helpen in de strijd tegen alvleesklierkanker.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 179,70 13-02-2019 | 19:25 Hartverwarmend zijn soms de bijdragen die wij bij de supers ophalen. Zo bracht de emballageactie bij JUMBO Middelburg in de Churchilllaan niet minder dan € 179,70 op. Een welgemeend woord van dank aan leiding en medewerkers van deze JUMBO, maar natuurlijk ook aan de klanten die hun bonnetjes aan ons doel doneerden.
€ 28,52 03-02-2019 | 21:47 Er was wat verwarring, maar alles kwam op zijn pootjes terecht. JUMBO Belcrumweg in Breda leverde een bijdrage aan onze strijd tegen alvleesklierkanker met een bedrag van € 28,52. Ron de Brouwer, team en de klanten bedankt.
€ 147,55 03-02-2019 | 21:42 Een donatie van SPAR Kesselaar uit Westkapelle. Joop Kesselaar en zijn team en natuurlijk de klanten hartelijk bedankt voor jullie steun aan onze strijd tegen alvleesklierkanker. Het is echter nog maar het begin. De actie gaat door, dus erg benieuwd wat de volgende buslichting op gaat leveren.
€ 55,30 03-02-2019 | 21:37 Johan van den Berg, zijn team en de klanten van JUMBO Zoutelande hartelijk bedankt voor jullie steun.
€ 323,75 03-02-2019 | 21:32 JUMBO Tom den Dikken (vroeger EMTé) verbaasde ons met een gigantische opbrengst van de emballageactie in december. Wij bedanken Tom, zijn team en de klanten voor hun geweldige steun.
Bekijk alle

Roompot Vakanties

30-01-2019 | 08:02 Roompot Vakanties is voor € 500,00 shirtsponsor en levert de koersbroeken.
Lees meer